Contact

contact velosportvoeding

Contact gegevens:
Velo Sportvoeding
Veldoven 13-A
8271 RT IJSSELMUIDEN

info@velosportvoeding.nl

038-7370244 / 06-52280366

Wij streven naar een makkelijk en snelwerkende webshop. zonder gedoe snel bestellen! Heeft u vragen neem dan contact met ons op.

Contact opnemen met ons is heel eenvoudig! U kunt bellen, mailen of whatsappen met ons. Heeft u vragen of opmerkingen dan horen wij dit graag! Wij hebben deze webshop geopend in 2023 en willen hem komende jaren gaan bouwen naar wens van onze klanten. In onze ogen moet dat makkelijk en snel zijn. Vind u een probleem op onze webshop of ziet u bepaalde dingen graag anders dan kun u ons laagdrempelig benaderen! Wij waarderen uw mening enorm!

Over ons: Velosportvoeding is ontstaan omdat wij zelf altijd bezig zijn met onze voeding tijdens en naast het sporten. ”Wat je eet zo voel je je ook” dat werd mij altijd verteld, daar zijn wij een poos terug serieus mee bezig gegaan door ons voedingspatroon drastisch aan te pakken, daardoor gingen wij ons zoveel beter voelen dat wij ons nog meer bezig gingen houden met voeding. Tijdens het sporten gebruikte we ook gezonde voeding maar dit is niet altijd makkelijk mee te nemen op de fiets of tijden het lopen, gelukkig heb je daar sportvoeding voor! Van het één kwam het ander en voor we het wisten waren we helemaal thuis in de sportvoeding en hadden we onze eigen webshop. Voor onze webshop hadden we een fietsspeciaalzaak waar we al veel deden op het gebied van sportvoeding. Wij testen nagenoeg ook alle sportvoeding zelf of hebben vaste klanten die ons helpen met testen van de sportvoeding. Daardoor heeft Velosportvoeding veel kennis over zijn producten.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Nentjes Wielersport